Radio Petrols Manifest

Radio Petrol ligger lige midt på Istedgade.

Vesterbro er den eneste bydel som du kan forlade og komme til. Her er ingen usynlige grænser. Indhegnet af Banegården mod Nord, Havnen mod øst og indkøbsgaden Vesterbrogade mod vest – og sydpå Carlsberg.

Vores sted er Kaffebar Petrol. Det er råt, det er småt. Lily Malene, som ejer kaffebaren og hendes mand, Daniel, er Bikers og fritænkere med stort hjerte. Petrol er stedet, hvor der er så meget frihed! Glæde, sammenhørighed og courage – altsammen med til at skabe og inspirere.

Radio Petrol fittede lige ind med stedets lys og energi. 

Her kan vi skabe en platform for musik for nye talenter og erfarne musiker. Her finder Storytellers deres plads, Spoken Words deres scene. Radioprogrammer skal strømme ud på gaden fra højtalere, mens foredragsholdere og speakere ihærdigt vil forsøge at bringe verden i orden igen.

Vesterbro’s fanden-i-voldske attitude skinner lige tilbage igennem de 5 mm tykke vinduesglas, som adskiller Radio Petrol og Vesterbros evige leben, det fjerne skænderi fra en baggårdsbygning, sirener, lysets genskær fra våde brosten.

Vesterbro og Kultur for os er det samme som mellemrummet mellem fingrene. Det er ikke kun fingrene, som gør hånden til noget utroligt – men mellemrummet imellem fingrene, som gør hånden unik.

I bund og grund vil vi bare ha at du lige stopper op og dvæler en lille stund.

DET LOVER VI

Radio Petrol er en netradio – og LilleFilm er Radio Petrols produktions selskab. Skabt og drevet af frivillige og ildsjæle. Ingen reklamer. Ingen, som skal bestemme.

Vi vil have at Radio Petrol er som et portvinskys på en isskøjtebane. Indholdet skal have den dybde, der tæller, når kun sandheden er tilbage

Her finder du oplevelsen, som lige løfte det hele. Podcasts, radioprogrammer om hverdages helte. 

Vi gør det levende ved, at vi ikke klipper i nogle af vores produktioner.

Du er med, mens det sker.  Direkte streaming. Live koncerter, speaks, shows og radioprogrammer med dybde og sjæl. Vi inviterer dig tæt på kunstnerne live, kom backstage hjemmefra din dagligstue. Du kan også altid se  vores oploadede videoer i døgnets 24 timer

VIL DU STØTTE OS ?

Quid pro quo ( noget for noget ) siger vi.

Det betyder, at du modtager, når du giver.

Vi tænker stadig over, hvad vi kan hitte på, men ved allerede nu, at én mulighed for at modtage kan bestå i at være med som tilskuer. Dit bidrag kan være en øl fra baren eller et beløb. 

Vi vil gerne have små 10 publikummer til vores optagelser. Dt giver god energi og nærvær. Og så kan du møde kunstnerne privat.  

En anden støttemulighed, vi har i spil, er, at du kan investere i kunst, som nogle af rigets fornemmeste kunstnere har doneret til radiostationen.

 

SENESTE NYT

RADIO PETROLS MANIFEST

KØB KUNST - OG STØT

VÆR MED !

Følg med i vores aktiviteter på hjemmesiden og få besked om live events direkte i din mailboks